Zakelijk

Onze zakelijke producten

Wij lossen alle claimsmanagement vraagstukken voor u op. Maak kennis met onze merken en producten.

DEKRA biedt een breed pakket aan diensten op het gebied van auditing. Of het nu gaat om controle op naleving van administratieve afspraken of op kwaliteit van uitgevoerd herstel, wij kunnen de afspraken die door u zijn gemaakt toetsen en controleren.
Als leasemaatschappij wilt u discussie over het ingeleverde voertuig voorkomen. Daarom hebben wij een speciale inspectie in het leven geroepen. Voordat het voertuig wordt ingeleverd, nemen wij contact op met de berijder en maken we een afspraak om het voertuig te inspecteren.
Onze taxateurs weten klassieke voertuigen, oldtimers, motoren, wagenparken, caravans en campers op juiste waarde te taxeren.
Schadelastbeheersing is een onderdeel voor kostenbeheersing van uw wagenpark. De beperking van reparatie- en onderhoudskosten aan uw wagenpark is even zo belangrijk.
Als u als leasemaatschappij een wagenpark wilt overnemen, wilt u natuurlijk graag weten wat de waarde van het wagenpark is. Wij inspecteren deze voertuigen graag voor u.
Als u een expertise aanvraag wilt verstrekken, dan kunt u uw opdracht direct online aan ons doorgeven. Meer informatie over verschillende soorten expertises leest u onderstaand.
Technische onderzoeken naar de aard, omvang en oorzaak van technische schaden aan voertuigen, worden door ons veelvuldig uitgevoerd. In opdracht van verzekeraars bij claims op garagepolissen (sleutelfouten) of voor leasemaatschappijen en fleetowners.
Uw belangen in een bedrijf kunnen groot zijn. Het financiële risico kan worden beperkt door te controleren of hetgeen is gefinancierd nog aanwezig is en of aan de afbetalingsverplichting bij verkoop is voldaan. De controle hierop kunnen wij voor u verrichten.