Waarom DEKRA Approach?

Waarom DEKRA Approach?

DEKRA Approach staat voor een volledig nieuwe benadering van vraagstukken die leven bij de overheid en in het bedrijfsleven. Een benadering die nodig is in deze tijd, waarin nieuwe ontwikkelingen, wet- en regelgeving vragen om veranderingen in onze manier van werken. 

Bij DEKRA Approach vindt u een breed scala aan oplossingen op maat, waarmee u efficiënter kunt werken, kosten kunt besparen en in kunt spelen op steeds veranderende uitdagingen.

DEKRA Approach biedt ondersteuning waar en wanneer dat nodig is, zonder dat u de regie over de kosten verliest. U bepaalt waar u onze expertise nodig heeft, wij bieden een oplossing op maat. Dat kan betekenen dat wij u een totaaloplossing bieden of alleen een duwtje in de rug geven waar nodig. Het kan zijn dat we een helikopterview behouden, of juist inzoomen op de details van uw vraagstelling. 

Gespecialiseerde kennis
Bij DEKRA Approach opereren we vanuit gespecialiseerde kennis. Wij geloven in ‘doen waar we goed in zijn’: een netwerk vergaren van onafhankelijke specialisten, die een team vormen rondom uw vraagstelling. Met dat team kunnen we u een doordacht advies geven, of heel concreet helpen met de uitvoering van de oplossing. 

Multidisciplinaire hulp
DEKRA Approach is onderdeel van DEKRA en kan daarom bogen op een breed kennisnetwerk. Dat betekent dat we, indien nodig of gewenst, de kennis van onze collega’s mee kunnen nemen in een multidisciplinair traject. Zo kunnen we bij onze dienstverlening met betrekking tot omgevingsmanagement bijvoorbeeld ook experts inschakelen op het gebied van asbest, (school)gebouwen, industrieterreinen en meer. Dit is uiteraard slechts een voorbeeld van wat wij als DEKRA Approach samen met onze collega’s voor u kunnen betekenen. 

DEKRA Approach is niet gelieerd aan overheid, bedrijfsleven, verzekeraars of andere organisaties. Onafhankelijk en betrouwbaar, deskundig en voordelig.