Verhaal van schade

Verhaal van schade

Als decentrale overheidsinstelling of andere organisatie kunt u te maken krijgen met kosten of schade, berokkend door derden. Schade aan wegmeubilair, schade door vandalisme of loonschade door het uitvallen van een medewerker door een ongeval buiten werktijd, zijn hiervan enkele voorbeelden. In veel gevallen is er geen capaciteit of expertise om de schade te verhalen op de veroorzaker, terwijl dit juridisch wel mogelijk is. DEKRA Approach kan u van dienst zijn met een snelle, flexibele en effectieve dienstverlening. 

Verhaal van schade is in sommige gevallen een ingewikkelde kwestie, die een uitgebreide (juridische) kennis vereist. DEKRA Approach heeft ruime ervaring met verhaal van schade in de decentrale overheidsbranche en heeft daarmee de juiste kennis en vaardigheden ontwikkeld, om u hierbij indien gewenst het gehele traject uit handen te nemen. Wanneer u schade verhaalt op de veroorzaker, betekent dit uiteraard een forse kostenbesparing. Door de jaren heen hebben onze experts bovendien gezien dat het uitbesteden hiervan zeer effectief en daarmee ook zeer rendabel is. 

DEKRA Approach biedt verhaal van schade aan als een totaaloplossing, maar kan u ook ondersteunen bij (juridische) vraagstukken op dit vakgebied.

Neem contact met ons op voor meer informatie. 

CONTACT
DEKRA Approach
Rivium Boulevard 301, 2909 LK Capelle aan den IJssel
Postbus 85107, 3009 MC Rotterdam
Telefoon: +31 10 20 77 230
mail DEKRA Approach