Uitnodiging DEKRA Marine seminar 2019

WatDEKRA Marine seminar - De nieuwe Zijderoute
WaarZalmhuis - Schaardijk 434, 3064 AM, Rotterdam
Wanneer21 maart 2019
ProgrammaAls aangehecht
InschrijvenSeminar.marine.nl@dekra.com (maximaal 200 deelnemers)
Marine seminar

DEKRA SE is een wereldwijd werkende organisatie gericht op veiligheid en preventie. Mogelijk kent u DEKRA als sponsor van bijvoorbeeld de voetbalscheidsrechters in de Bundesliga, Formule 1 coureur Niko Hulkenberg en/of de DTM autoraces.

Een onderdeel van DEKRA SE is DEKRA Claims & Expertise, een expertise organisatie in Nederland met circa 550 medewerkers waarbij de business unit Marine zich bezig houdt met logistiek/transport in de breedste zin van het woord.

Voor haar relaties in de transportwereld organiseert DEKRA op 21 maart aanstaande een seminar over “De Nieuwe Zijderoute” .

Mocht u geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen maar wilt u wel deelnemen dan kunt u zich aanmelden via seminar.marine.nl@dekra.com. Wij zouden het zeer op prijs stellen, dat voor 7 maart a.s. van u te vernemen.

Vanaf 12:00 uur kunnen wij u in het Zalmhuis met een broodje ontvangen, waarna om 13:00 uur het officiële deel van de bijeenkomst zal beginnen.

Interessante sprekers zullen u informeren over “De Nieuwe Zijderoute”. Een onderwerp dat voornamelijk geassocieerd wordt met het spoorvervoer van China naar Europa. Het is echter onderdeel van het Belt and Road Initiative (BRI), waarbij China circa 150 miljard dollar per jaar investeert in de infrastructuur ten behoeve van haar handelsroutes. Ook het optimaliseren van het zeevervoer via de traditionele routes en via de Noordelijke IJszee zijn onderdeel van dit project.

De impact van het BRI op de economie en de geopolitiek, maar ook de risico’s die de verschillende manieren van vervoer met zich meebrengen en wie de aan te spreken partijen zijn als er iets fout gaat onderweg, zullen tijdens het seminar aan de orde komen.

Tevens zullen wij ons boekje over dit onderwerp presenteren en aan de aanwezigen uitreiken.

Omstreeks 17:00 uur verwachten wij de presentaties te hebben afgerond waarna u, onder het genot van een drankje en in een ontspannen sfeer, de gelegenheid hebt om met uw vakgenoten van gedachten te wisselen en eventueel gerezen vragen en/of inzichten met elkaar te delen.

Wij kijken alvast uit naar een informatief en gezellig seminar!

Met vriendelijke groet,

DEKRA Experts
Huib Ort
Manager Marine
Telefoon: +31 10 2077260
Inschrijven, mail naar:

Pagina delen