Uw browser is verouderd.

Tempo 100

Tempo 100

Klik hier om direct een Tempo 100 ontheffing aan te vragen.

Heeft u nog vragen en treft u hieronder de antwoorden niet aan? Neem dan contact met ons op.

U kunt een ontheffing verkrijgen om met uw caravan, vouwwagen of aanhanger op de Duitse Autobahn in plaats van de toegestane 80 kilometer per uur, 100 kilometer per uur te mogen rijden. Uw caravan, vouwwagen of aanhanger en het trekkende voertuig dienen aan een aantal eisen te voldoen. De ontheffing is geldig zolang uw caravan, vouwwagen of aanhanger voldoet aan de voorwaarden en zolang er geen wijzigingen in de Duitse wetgeving worden doorgevoerd.

Nadat u gecontroleerd heeft of het object aan de eisen voldoet, kunt u hier uw aanvraag indienen. U kunt meteen betalen via Ideal of met creditcard. Geeft u bij opdracht duidelijk aan wanneer u de sticker nodig heeft, dan houden wij hier rekening mee. Na ontvangst van de aanvraag ontvangt u een bericht om contact met ons op te nemen voor het inplannen van een afspraak. U ontvangt binnen tien werkdagen nadat wij uw caravan, vouwwagen of aanhanger hebben geïnspecteerd en hebben goedgekeurd een certificaat en een Tempo 100 sticker. Wij inspecteren het object bij u thuis of op elke andere door u gewenste locatie waar wij ruim om het object heen kunnen lopen.

Wij berekenen bij inspectie in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) € 125,50 inclusief BTW. Indien u de inspectie bij onze vestiging in Uden laat uitvoeren berekenen wij het gereduceerde tarief van € 113,= inclusief BTW (betaling ter plaatse per pin). Wij verzoeken u vriendelijk contact met ons op te nemen indien u een opdracht op de Waddeneilanden of bij onze vestiging in Uden wilt verstrekken.

Voor een keuring in België, verwijzen wij u graag naar de site van DEKRA in België.

Indien het object niet aan de Tempo 100 eisen voldoet en wij dus geen certificaat kunnen afgeven, brengen wij € 45,= in rekening voor administratiekosten. Indien u heeft betaald via de webshop, zullen wij het resterende bedrag aan u terugstorten

Contact

DEKRA Automotive

Business Unit Techniek

Wognumsebuurt 1

1817 BH Alkmaar

+31 72 57 57 777
Pagina delen