Afspraakbevestiging ontvangen via sms

Heeft u een afspraakbevestiging via sms van ons ontvangen en is deze afspraak niet bij u bekend? Kijk hieronder waarom u deze bevestiging van ons ontvangen heeft.

DEKRA Automotive

DEKRA Automotive is een landelijk werkend en onafhankelijk expertisebureau. Wij beschikken over specialisten voor expertises voor onder andere personenauto's, oldtimers en klassiekers, caravans en campers. Ook de vaststelling van (motor)technische schaden, het uitvoeren van onderzoeken, het behandelen van bedrijfsschaden en de controle op reparatie en onderhoud van voertuigen behoren tot ons dienstenpakket.

Wilt u meer weten over wie wij zijn en wat wij doen, klik dan hier.

Schade
Heeft u schade aan uw voertuig? Wij hebben de opdracht gekregen om expertise uit te voeren op uw voertuig.
Onze expert moet de schade aan uw voertuig vaststellen. Hiervoor is een afspraak gemaakt. Indien deze afspraak niet bij u bekend is, vragen wij u om contact met ons op te nemen. U kunt ons een e-mail sturen via of telefonisch contact met ons opnemen tussen 07:30 en 19:30 uur op 072-57 57 830. Vermeld hier altijd ons dossiernummer bij, die u heeft ontvangen via sms.

Overig
Naast schadevaststellingen doen wij ook andere werkzaamheden, zoals het taxeren van voertuigen. Indien u vragen heeft over de door u ontvangen sms en u heeft geen schade aan uw voertuigen, dan kunt u ook contact met ons opnemen. U kunt ons een e-mail sturen via of telefonisch contact met ons opnemen tussen 07:30 en 19:30 uur op 072-57 57 830. Vermeld hier altijd ons dossiernummer bij, die u heeft ontvangen via sms.

Pagina delen