Risicobeheer en omgevingsmanagement

Risicobeheer en omgevingsmanagement

Als decentrale overheid bent u verantwoordelijk voor de openbare ruimte. Maar kent u de risico’s die hier aanwezig zijn? En weet u hoe u met die risico’s om moet gaan? DEKRA Approach kan u bijstaan met diensten op het gebied van omgevingsmanagement: een integrale en proactieve aanpak van risico’s in de openbare ruimte.

DEKRA Approach heeft een gespecialiseerde kennis op het gebied van aansprakelijkheid. Bij de dienstverlening omtrent omgevingsmanagement kan DEKRA Approach bovendien rekenen op de kennis, kunde en ervaring van multidisciplinaire teams binnen DEKRA. Dat wil zeggen dat we, indien nodig, onze krachten bundelen met onze collega’s met expertise op het gebied van asbest, (school)gebouwen, milieu, industrieterreinen en meer. Op die manier kunnen we u altijd een passende oplossing bieden: of dat nu een totaaloplossing is, of een enkel advies.

Bij DEKRA Approach combineren we een adviserende rol met een hands-on-mentaliteit. We zorgen ervoor dat we niet alleen een doordachte analyse maken, maar dat u hier ook iets mee kunt. Desgewenst zorgen we voor implementatie en concrete uitvoering van adviesrapporten.