Uw browser is verouderd.

Over DEKRA

Welkom bij DEKRA Claims and Expertise

DEKRA Flags

Sinds 90 jaar werkt DEKRA aan veiligheid. Uit de in 1925 in Berlijn opgerichte Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein e.V. is een wereldwijd toonaangevend expertisebedrijf ontstaan. DEKRA SE, een honderd procent dochteronderneming van DEKRA e.V., stuurt de operationele bedrijfsvoering van het concern aan. In boekjaar 2016 heeft DEKRA een omzet van 2,9 miljard gerealiseerd. Er werken bij het bedrijf ongeveer 43.000 medewerkers in meer dan vijftig landen op vijf continenten. Met gekwalificeerde en onafhankelijke dienstverlening houden zij zich bezig met veiligheid in het verkeer, op de werkplek en thuis. Het portfolio varieert van voertuiginspecties en -keuringen, via schadeafhandeling, industriële en bouwinspecties, advisering over veiligheid, testen en certificering van producten en systemen tot en met opleidingen en tijdelijk werk. De ambitie voor het 100-jarige bestaan luidt: DEKRA is dé wereldwijde partner voor een veilige wereld.

Ook in Nederland biedt DEKRA een groot scala aan expertiseactiviteiten aan. Onder onze drie divisies, Automotive, Claims en Transport, Brand, Aansprakelijkheid en Regres voeren wij de merken DEKRA Automotive, DEKRA Caribbean, DEKRA Claims Services Netherlands, DEKRA Experts en DEKRA People. Wij zijn gespecialiseerd in schade-expertise op het gebied van brand, transport en aansprakelijkheid en voertuigen, voertuigkeuringen, risico-inspecties, nationaal en internationaal schademanagement en detachering.

Met meer dan 500 medewerkers en een jaaromzet van ca. 51 miljoen euro behoren wij tot de grootste spelers in de Nederlandse markt.

Pagina delen