Occasionkeuring

Occasionkeuring

Heeft u nog vragen en treft u hieronder de antwoorden niet aan? Neem dan contact met ons op.

Als u van plan bent een tweedehands auto te kopen en u wilt weten wat de technische staat van de auto is, of de auto in het verleden schade heeft gehad en of er reparaties aan de auto moeten worden verricht dan kunt u ons een DEKRA Occasionkeuring laten doen.

Alle door ons uitgevoerde autokeuringen worden vastgelegd in een keuringsprotocol waardoor elke keuring maatwerk is. Onze keurmeester controleert het voertuig op werking met een aantal technische hulpmiddelen. Verder raadpleegt hij onze beschikbare databases om duidelijkheid over de kilometerstand te verkrijgen en wordt het voertuig op schade in het verleden gecontroleerd. U ontvangt zijn bevindingen in een overzichtelijk rapport.

Als het voertuig op locatie gekeurd moet worden, dan is het van belang dat het voertuig op een hefbrug met rijbanen geplaatst kan worden. Meer informatie over het keuren van een kampeerauto vindt u hier.

Wilt u het voertuig nadat herstel heeft plaatsgevonden nader laten controleren, dan kunt u een herkeuring laten doen.
Wij kunnen de volgende merken niet voor u keuren:
Aston Martin, Bentley, Ferrari, Lamborghini, Lotus, Maserati, Maybach, Morgan, Rolls-Royce, Tesla en TVR.

Ook de kosten en voorwaarden van een Occasionkeuring hebben wij in een overzicht voor u op een rijtje gezet. Wanneer u besluit een Occasionkeuring door ons te laten uitvoeren, klikt u dan hier voor het aanvragen van een Occasionkeuring. U kunt meteen betalen via Ideal of met creditcard. Voor voertuigen ouder dan 25 jaar dient u vooraf telefonisch contact met ons op te nemen.

Klik hier om direct een Occasionkeuring aan te vragen.

Contact

DEKRA Automotive

Business Unit Techniek

Oostwijk 7a

5406 XT Uden

+31 413 27 75 20
separator
Pagina delen