Uw browser is verouderd.

Langlopende letselschadezaken

DEKRA biedt verzekeraars de oplossing bij het afwikkelen van langlopende letselschadezaken met een concrete en doeltreffende methode. Ervaring en kennis van schadebehandelaars zijn juist in deze complexe langlopende letselschadezaken belangrijk. Onze meest ervaren en bevlogen experts ontzorgen, regelen en komen tot oplossingen met gerichte aandacht voor alle betrokkenen.

Langlopende letselschadezaken

Onze werkwijze: Analyse en Actie

Analyse: Wij vatten het dossier voor u samen, beoordelen de stand van zaken en de bereikte oplossingen, brengen knelpunten in kaart en maken een plan van aanpak.

Actie: We gaan aan de slag met het plan van aanpak, waarbij DEKRA de regie houdt over de verder te nemen stappen. Met zorg en aandacht voeren we het plan uit en stellen we bij waar nodig. Daarbij hebben we in het bijzonder oog voor de positie van het slachtoffer.

Waarom DEKRA?

Doelgericht toewerken naar afwikkeling is bij langlopende letselschadezaken onze eerste prioriteit. Dat vraagt om expertise, aandacht en duidelijke communicatie. De kracht van DEKRA zit in onze proactieve benadering. Onze ruime ervaring stelt ons in staat om al vroeg rekening te houden met verschillende scenario’s. Gedurende de afwikkeling schakelen we wanneer nodig om niet tot stilstand te komen, maar behouden we altijd de regie. Zo beperken we de externe invloeden die ervoor zorgen dat letselschadezaken vertragen.

  • Zeer ervaren (NIVRE) experts
  • Gedegen analyse van alle aspecten (medisch, arbeidsdeskundig en schade-technisch)
  • Onderzoek van zowel materiële als processuele aspecten
  • Heldere formulering van knelpunten en kritische beoordeling
  • Werkbaar plan van aanpak gebaseerd op verschillende scenario’s
  • Investering in communicatie met slachtoffer en belangenbehartiger

Tarieven en contact

Voor analyse en plan van aanpak vragen wij een vast tarief. Deze is afhankelijk van de looptijd van de zaak en de hoogte van de reserve. Het betreft dus altijd maatwerk.

Wij sturen u onze analyse en het plan van aanpak. Vervolgens kiest u of u de uitvoer aan onze experts uitbesteedt of het plan zelf tot uitvoer brengt.

Neem voor meer informatie over langlopende letselschadezaken contact op met ons ervaren team. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en (uur)tarieven.

Contact

DEKRA Experts

Business Unit Personenschade (voorheen Van Kouterik Personenschade)

Postbus 887

3900 AW Veenendaal

+31 (0)318 55 00 99
Pagina delen