Uw browser is verouderd.

Kwaliteitsmerk

Kwaliteitsmerk

Onderzoek heeft uitgewezen dat consumenten door gebrek aan transparantie nauwelijks verschil kunnen zien tussen gebruikte voertuigen. Om inzicht te verschaffen in het verschil in kwaliteit van verschillende gebruikte voertuigen, hebben wij een Kwaliteitsmerk ontwikkeld. Gebleken is dat gebruikte voertuigen hierdoor minder lang in de showroom staan.

Het Kwaliteitsmerk is een certificaat voor gebruikte auto's die verkoopgereed in de showroom staan en na een onderhoudsbeurt met garantie worden verkocht. Op het certificaat wordt met sterren het kwaliteitsniveau van de auto aangegeven. De voorruit van de auto wordt voorzien van een sticker met het aantal sterren. Het toekennen van het aantal sterren verloopt via een automatisch proces waardoor in heel Europa dezelfde normen worden gehanteerd.
U ontvangt na de certificering een voorloopcertificaat waaruit blijkt hoe onze keurmeester tot de aangegeven score is gekomen. Ook kunt u bijvoorbeeld zien waarom het scoringspercentage minder dan 100 % is. Het originele certificaat wordt na enkele dagen per post naar u verstuurd. Op de achterkant van het certificaat staan de certificeringscriteria die u aan de aspirant koper kunt tonen.

Prijs op aanvraag.

Contact

DEKRA Automotive

Business Unit Techniek

Wognumsebuurt 1

1817 BH Alkmaar

+31 72 57 57 777
Pagina delen