Uw browser is verouderd.

Inspecties op schepen en in havens

English

De havens van Amsterdam, Antwerpen, Rotterdam en Zeebrugge zijn aantrekkelijke gateways voor nieuwe auto’s naar importeurs in heel Europa. Doordat onze kantoren zijn gevestigd in deze belangrijke West-Europese havens zijn we een aantrekkelijke partij voor de expertise van nieuwe auto’s bij alle belangrijke knooppunten in het transport.

Aandacht voor details
Onze experts kijken niet alleen naar de auto’s zelf, maar ook naar mogelijke gevaarlijke situaties in de omgeving die zouden kunnen leiden tot schade. Onze experts dragen kleding met klittenband, dus zonder knopen en ritssluitingen. Ringen, horloges en andere sieraden die auto’s kunnen beschadigen dragen zij evenmin.

Aan en van boord
De moderne transportschepen vervoeren duizenden auto’s tegelijk. Ruimte is geld, dus het optimaal benutten van de beschikbare ruimte is vakwerk. Ondanks alle voorzichtigheid die transporteurs tijdens hun werkzaamheden aan de dag leggen, is het volledig voorkomen van schade bijna niet mogelijk.

Onze experts controleren daarom auto’s voordat zij verscheept worden en op het moment dat ze aankomen in de haven van bestemming en van de schepen gereden worden. De havenactiviteiten vormen een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. In de ‘natte activiteiten’ is DEKRA marktleider in de Benelux.

Expertises tijdens logistiek proces

  • Inspectie bij het verschepen;
  • Controle aan boord;
  • First Point of Rest-inspecties (FPR);
  • Pre Delivery Inspections (PDI);
  • Dealer Claim Inspections (DCI).

Pagina delen