Uw browser is verouderd.

Inspectie einde contract leaseauto's

inspectie einde contract leaserauto

Als leasemaatschappij wilt u discussie over het ingeleverde voertuig voorkomen. Daarom hebben wij een speciale inspectie in het leven geroepen. Voordat het voertuig wordt ingeleverd, nemen wij contact op met de berijder en maken we een afspraak om het voertuig te inspecteren. Deze inspectie kan plaatsvinden op elke willekeurige locatie, zodat de berijder hiervan zo min mogelijk hinder ondervindt.

Tijdens de inspectie wordt aan de hand van een standaard inspectieformulier een groot aantal zaken gecontroleerd, zoals de carrosserie en het interieur. Ook de aanwezigheid van voertuigbescheiden, instructie- en onderhoudsboekje, handzenders en sleutels wordt nagekeken.

Na afloop van de inspectie worden de aangetroffen onvolkomenheden samen met de berijder doorgenomen. In een later stadium kan worden bezien of de herstelkosten of waardevermindering van de aangetroffen beschadigingen aan de contractant worden doorbelast.

Het spreekt voor zich dat met betrekking tot dit soort inspecties tal van andere vormen denkbaar zijn. Wij denken graag met u mee om optimaal maatwerk te leveren.

Pagina delen