Uw browser is verouderd.

Hull & Machinery

Casco

DEKRA Marine voert expertises uit in de sector landmaterieel en technische goederen, zoals bijvoorbeeld technische installaties, kermisattracties, transport-montage en machines zoals kranen, grondverzetmachines en landbouwmachines.

Binnen deze sector vallen ook transportmiddelen waarmee goederen worden vervoerd. Al dan niet in samenwerking met onze Automotive afdeling voeren wij bijvoorbeeld schade-expertises uit aan treinen, vrachtwagens, platformwagens en highloaders.

Schade aan transportmiddelen veroorzaakt niet zelden ook schade aan de lading. Door de aanwezige dienstverlening op het gebied van cargo binnen DEKRA Experts, kunnen (eventuele) ladingschades direct bij de schadeopname worden betrokken.

Pleziervaartuigen / jachten

Binnen DEKRA Marine Casco hebben wij de kennis en kunde om schades aan pleziervaartuigen/ jachten vast te stellen, zowel in Nederland als waar dan ook ter wereld.

Wij zijn dan ook vertegenwoordigd in het DEKRA Catastrophe team, https://www.dekra.com/en/cat/ dat wereldwijd wordt ingezet bij vaststelling van schade na grote natuurrampen, zoals in 2017 op Sint Maarten

Pagina delen