Diensten

Diensten

Consultancy
Problemen bij het afwikkelen van een schade internationaal? Bij ons ontvangt u een advies op maat, op basis van de lokale expertise c.q. overeenkomstig het geldende recht.

Coordination Center
U profiteert bij ons van één gezicht naar buiten richting klant. Vanuit één locatie wordt het gehele proces van internationale schaderegeling gecoördineerd en gecontroleerd en naar u gecommuniceerd in uw eigen taal.

Outsourcing
Kwaliteit leveren en behouden kost inspanning, tijd en daarmee geld. Wij bieden u de mogelijkheid tot het structureel uitbesteden van werkzaamheden met betrekking tot schadebehandeling binnen een bekwaam internationaal team van deskundigen, veelal juristen. Hiermee nemen wij uw zorg weg voor wat betreft het ontwikkelen van uw eigen personeelsbestand (kennis, opleiding) en het onderhouden van een netwerk van deskundigen. Wij bieden u duidelijke en uniforme werkstromen binnen ons volledig netwerk. Vermijd de problematiek van verschillende culturen, talen en wettelijke vereisten en laat alles aan ons over.

Rechtsbijstand
Ons uitgebreid en deskundig netwerk geeft u hoge kwaliteit tegen relatief lage kosten bij het verhalen van schade.

Regres (verhaal)
Onze deskundige behandeling gaat door na bepaling en regeling van een claim. Indien wij mogelijkheden zien tot verhaal van schaden op derden, realiseren wij ook dit voor u. Ons eigen internationaal netwerk van ervaren deskundigen ziet toe op het succesvol verhalen van schade.

Run-off
Op verzoek verzorgen wij de integrale afhandeling van Run-off portefeuilles naar uw wensen en behoeften.

Vrije dienstverlening
Europese regelgeving geeft u de mogelijkheden nieuwe markten te betreden. Afhankelijk van uw specifieke situatie kunnen wij u hier de optimale aanpak aanbieden.