DEKRA Caribbean N.V.

DEKRA Caribbean NV

DEKRA Caribbean N.V. bestaat uit een vestiging in Willemstad, Curaçao en een vestiging op Aruba (branche office). Onze vestiging op Curaçao wordt geleid door Johannes (Jos) Dijk, die kan bogen op ruim 25 jaar claims- en expertise ervaring in het Caribisch gebied en Zuid-Amerika.

Onze branche office op Aruba wordt gerund door Mariela Nava. Met de expertise van Jos Dijk en Mariela Nava, en de zeer uitgebreide kennis vanuit de organisatie van DEKRA Experts zijn wij in staat om onze clientèle op efficiënte en kwalitatief hoogwaardige wijze te servicen. Ons dienstenpakket bestaat uit de behandeling van claims- en expertiseactiviteiten op basis van Verkeer-, Brand-, Letsel- en Aansprakelijkheidsschade en Transport voor zowel lokale als internationale opdrachtgevers. Voorts bestaat de mogelijkheid om andere diensten af te nemen vanuit de hoogwaardige en brede kennis binnen onze internationale organisatie.

DEKRA Caribbean N.V. verzorgt tevens de coördinatie van het DEKRA CAT-team. In geval van een calamiteit, waarbij de inzet van experts en claimsbehandelaren wordt gevraagd, kan DEKRA putten uit een wereldwijd netwerk van deskundigen.

Let op: wij hebben een nieuw telefoonnummer

Nieuw telefoonnummer:+5999 76 71 454

Pagina delen