DEKRA Approach

DEKRA Approach

Een nieuwe benadering, een nieuwe visie, een nieuwe oplossing

De wereld verandert in rap tempo. Bezuinigingen, vergrijzing, veranderende wet- en regelgeving: ze noodzaken een andere aanpak. Maar hoe realiseert u dit? DEKRA Approach staat voor een nieuwe benadering van vraagstukken die leven bij de overheid en in het bedrijfsleven: kostenbesparend, flexibel en met een focus op kennis. 

Onze benadering van hedendaagse vraagstukken
DEKRA Approach biedt een (totaal)oplossing voor hedendaagse vraagstukken, waarbij we beter, slimmer en efficiënter gebruikmaken van kennis en expertise. Waar kunt u de grootste winst behalen? Wat kunt u zelf en wat kunnen wij van u overnemen? Bij DEKRA Approach gaan we niet uit van ónze diensten, maar van úw behoefte. We vergaren een netwerk van specialisten rondom uw vraagstelling. Met die specialisten geven we advies, stellen we plannen op en zorgen we desgewenst voor de uitvoering ervan.

Op dit moment biedt DEKRA Approach advies en concrete ondersteuning bij onder andere juridische vraagstukken, verhaal van schade, omgevingsmanagement, risicobeheer, schadevaststelling en onderzoek op afstand. Wij zijn gespecialiseerd in de overheidsbranche en hebben dan ook een jarenlange ervaring in diensten voor gemeentes, waterschappen, provincies en politie. Onze dienstverlening richt zich daarnaast op andere publieke en private organisaties. 

Generalist én specialist
Maar daarmee houden onze diensten niet op. We bekijken graag waar uw situatie om vraagt en kiezen samen met u de juiste aanpak. Zo zijn we voortdurend bezig met het vormgeven en aanscherpen van innovatieve concepten. We hebben een breed netwerk van specialisten, waardoor we zowel specialist als generalist zijn en nichediensten kunnen bieden vanuit een breed spectrum.

Degelijk, deskundig en voordelig
DEKRA Approach biedt een unieke combinatie van kennisgebieden. Zo hebben wij een ruime ervaring met verzekeren en (overheids)risico’s, die we combineren met een gedegen kennis van juridische zaken en een succesvol verleden in de decentrale overheidsbranche. Onze kracht ligt dan ook op het snijvlak van deze disciplines. Bovendien merken wij dat de nieuwe manier van werken die wij op deze vakgebieden hanteren, op vele andere gebieden ook succesvol toegepast kan worden. Onze degelijke, deskundige en voordelige manier van werken breiden we dan ook steeds verder uit naar nieuwe oplossingen en nieuwe markten.

Wilt u meer weten? Kijk dan eens bij één van onze disciplines of neem contact met ons op. 

CONTACT
DEKRA Approach
Rivium Boulevard 301, 2909 LK Capelle aan den IJssel
Postbus 85107, 3009 MC Rotterdam
Telefoon: +31 10 20 77 230
mail DEKRA Approach