Uw browser is verouderd.

Business Unit Zwaar Materieel

BU Zwaar Materieel

De Business Unit Zwaar Materieel van DEKRA Automotive is de meest prominente en onafhankelijke schademanager op het gebied van landbouwmechanisatie, werkmaterieel en wegtransportmiddelen. Door zich als partner in expertisediensten op te stellen, weet de Business Unit Zwaar Materieel toegevoegde waarde te leveren aan haar klanten. Door autoriteit te zijn op eigen terrein weet DEKRA de juiste professionele medewerkers te vinden en de binden.

De klant centraal
De expertises van DEKRA staan op een hoog niveau. Toch zijn wij ons ervan bewust dat voor u onze dienstverlening geen doel op zich is. Wij stellen daarom de behoefte van onze klanten centraal in onze processen.

Die behoeften zijn divers, maar hebben allemaal ten doel om uw klant tevreden te stellen. Wij helpen daarbij door een bijdrage te leveren aan de kwaliteit op schademanagement, kostenbeheersing en het terugdringen van schadelast.

Kwaliteit
De Business Unit Zwaar Materieel kent een zeer professioneel en kwalitatief hoogstaand servicelevel. Kwaliteit staat dan ook niet ter discussie. De rapportages van DEKRA zijn toegespitst op uw behoeften en bevatten geen onlogische of overbodige informatie. Door die manier van werken zal DEKRA er ook bij u telkens weer in slagen om de verwachtingen te overtreffen.

Pagina delen