Uw browser is verouderd.

Brand

Brand project

Binnen de Business Unit Brand werken wij vanuit een Project- en Procesorganisatie.

Brand

Binnen de Business Unit Brand werken wij vanuit een Project- en Procesorganisatie.

Producten/diensten
Binnen de Business Unit Brand Project behandelen wij grote, particuliere en bedrijfsmatige schaden.

Deze schaden worden voor de provinciale, de co-assurantie en de internationale verzekeringsmarkt geregeld.

Experts
Wij hebben 25 nationaal en internationaal opererende specialisten in dienst met specifieke technische, juridische en financiƫle kennis.

Voor grotere schaden kunnen wij multidisciplinaire projectteams samenstellen, waarbij naast de reguliere vaststelling van de schade een focus is op de mogelijkheden tot regres.

Kernwaarden
Maatwerk, spoedopdrachten, specialistisch, communicatie, snelle terugkoppeling, korte lijnen en proactief.

Brand Proces

Producten/diensten
Binnen de Business Unit Brand Proces behandelen wij particuliere en bedrijfsmatige schaden, die een procesmatige afwikkeling rechtvaardigen.

Hierbij ligt de nadruk op schadevaststelling en beperkt toedrachtsonderzoek. Dit kan gebeuren door een fysieke expertise, een beeldbel expertise via i2i of een telefonische expertise.

Experts
Wij hebben 36 generieke experts in dienst door heel Nederland en 8 tele/beeldbel-experts die telefonisch en via beeldbellen schaden vaststellen.

Kernwaarden
Snelheid, korte en bondige rapportage, flexibel, efficiƫnt, verregaande IT oplossingen, innovatieve producten, kwaliteit en een scherpe prijs.

Voor onze procesmatige afwikkeling zijn wij steeds op zoek naar innovatieve producten, zoals i2i. Voor meer informatie over i2i kunt u onze i2i brochure downloaden.

Pagina delen