DEKRA Automotive

DEKRA Automotive

DEKRA Automotive is een landelijk werkend en onafhankelijk expertisebureau. Bij alles wat we doen, staat u als opdrachtgever centraal. Schademanagement, expertise en taxatie van voertuigen is al meer dan 45 jaar onze kernactiviteit. Wij kunnen u optimaal ondersteunen bij het beheersen van de schadelast en het efficiƫnt afhandelen van schaden. Door dit uitgebreide dienstenpakket is DEKRA Automotive in staat maatwerk te leveren gericht op samenwerking met meerwaarde. Inzet van goed opgeleide medewerkers en een innovatieve aanpak garandeert een juiste uitvoering.

Specialismen

DEKRA Automotive beschikt over specialisten voor expertises voor onder andere personenauto's, oldtimers en klassiekers, caravans en campers. Ook de vaststelling van (motor)technische schaden, het uitvoeren van onderzoeken, het behandelen van bedrijfsschaden en de controle op reparatie en onderhoud van voertuigen behoren tot ons dienstenpakket.

Innovatief

DEKRA Automotive is sterk gericht op het vertalen van veranderende wensen, ontwikkelingen en mogelijkheden naar nieuwe vormen van dienstverlening. Onze brede kennis en vooraanstaande marktpositie maken het mogelijk te anticiperen op ontwikkelingen in de branche. Hierbij kunt u denken aan de invloed van technische ontwikkelingen, zoals electronica in voertuigen, veranderende veiligheidstechnieken, nieuwe schadeherstelmethoden en de effecten hiervan op de schadelast en expertise. Ook de toenemende mogelijkheden op automatiserings- en telecommunicatiegebied zijn zaken waarmee wij rekening houden.

Pagina delen