Uw browser is verouderd.

DEKRA Art

Art

Sinds de start in juni 2013 is DEKRA Art de eerste multidisciplinaire Business Unit van DEKRA Experts. Anders dan bij meeste schadeafdelingen is voor ons het onderwerp de belangrijkste factor. Wij laten ons primair leiden door het bijzondere object in kwestie, maar natuurlijk zonder de schadeoorzaak of de polisvoorwaarden uit het oog te verliezen.

De experts van DEKRA Art zijn kundig in het spectrum van bijzondere, zeldzame en vaak waardevolle objecten die in alle diversiteit onder de noemer ‘Art’ te scharen zijn. Denk hierbij niet alleen aan alle vormen van (beeldende) kunst, maar ook aan sieraden en horloges, verzamelingen, Design meubilair etcetera.

De invloed van DEKRA Art is al -vaak ongemerkt- zichtbaar in de kwaliteit van het werk van onze andere afdelingen zoals Proces Brand, Aansprakelijkheid en Transport, wanneer ‘Art’ slechts een klein deel van de schade betreft. In deze gevallen delen onze experts hun inhoudelijke en diepgaande kennis op het vakgebied kunst met de betreffende Proces-, Aansprakelijkheid- of Transportexpert.

Bij schades waar een substantiële kostbaarheid het hoofdonderwerp betreft, zijn onze kunstexperts leidend.

Ook wanneer uw eigen behandelaren toegevoegde kennis nodig hebben, zijn wij vanzelfsprekend beschikbaar.

Met speciale objecten -en de vaak bijbehorende unieke eigenaren- bent u, ongeacht de schadeoorzaak of polissoort, bij ons aan het juiste adres.

Mocht u behoefte hebben aan op maat gemaakte oplossingen met betrekking tot risicobeheersing of schadebehandeling van particuliere of professionele kunstcollecties en/of luxe inboedels neemt u dan contact met ons op.

Pagina delen