A-Letsel

A-Letsel

DEKRA Figures maakt gebruik van het rekenmodel A-Letsel. Zij is eigenaar, beheerder en leverancier van deze applicatie, dé rekenstandaard op het gebied van personenschade. 

Wat is A-Letsel?
Met het rekenprogramma A-Letsel kunt u een uitgebreide letsel- of overlijdensschadeberekening maken, ongeacht of u verzekeraar, expert of belangenbehartiger bent. Op basis van inkomens- en overige financiële gegevens van het slachtoffer en eventuele nabestaanden kunt u een gedetailleerd schaderapport opstellen.
Dit geeft niet alleen u, maar ook de wederpartij en de rechter een goed inzicht in de opbouw van het schadebedrag. Doordat de service door de neutrale Audalet-rekenstandaard wordt ondersteund, voldoet deze aan de geldende wetgeving.

Meer informatie over A-Letsel

Wilt u meer weten over A-Letsel? Neemt u dan contact op met Peter Heinen via +31 6 11 36 3789 of mail naar peter.heinen@dekra.com.


Functionaliteit A-Letsel
De A-Letsel-software kan lokaal op uw PC geïnstalleerd worden. De jaarlijkse updates kunt u downloaden vanaf deze website.

A-Letsel Versies

27 augustus 2018 In versie 7.9.1.0/791-00 zijn de nieuwe data voor juli 2018 opgenomen. U heeft een wachtwoord nodig om de update te installeren. Indien u licentiehouder bent van A-Letsel, dan kunt u deze opvragen bij Peter Heinen via telefoonnummer 06 11 36 3789 of via e-mail: peter.heinen@dekra.com.

Download: A-Letsel versie 7.9.1.0 (Single User versie augustus 2018)

Als u een Multi-User versie heeft, dan kunt u de update release niet zelf installeren. Wij verzoeken u contact op te nemen met onze Helpdesk via 085 48 75 204 of servicedesk@delta-n.nl om een afspraak voor installatie in te plannen.

Heeft u een vraag over het gebruik van A-Letsel?
Neem dan contact met ons op via het contactformulierWij helpen u graag verder.

Storingen melden
U kunt hiervoor het beste ons contactformulier gebruiken. Ligt uw dienstverlening stil doordat A-Letsel niet werkt, belt u dan direct onze Helpdesk via 085 48 75 204 of servicedesk@delta-n.nl.

CONTACT
DEKRA Claims Services Netherlands B.V.
Business Unit DEKRA Figures
Postbus 8694, 3009 AR Rotterdam
Peter Heinen: +31 6 11 36 3789
mail DEKRA Figures